Blåbärsplock!

Var nyss ute i skogen och plockade blåbär med mamma och vovvarna, så nu ska vi äta pannkakor med blåbär och grädde, mums ;) Lilo var galen i blåbärna ;)


.

Bloggappen suger :( jag gör faktiskt fler inlägg om dagen men dom går aldrig att ladda upp :( Idag har jag iallafall varit på brämmen med mamma och broder min, så nu är jag lite solbränd vilket jag tycker är bra! :D Nu ska jag fara in till stan med mamsen och papsen och kika på bio, cockpit! :)


Tadaa!

Blåbärs cupcakes fick det bli! :)


Nu ska det bakas :)


.

Jag vet att jag suger på att blogga nu men det finns nästan inget att blogga om just nu antingen blir det typ: hej bloggen idag har jag solat! Eller: hej bloggen idag har jag varit inne och grinat för det har regnat! Nerå men.. Jag ska göra så gott jag kan ;) nu ska jag iallfall gå ut och sola :p


:D

Var nyss på köpis med mamma och kikade omkring, fick även med mej två trosor och en bh hem! :D


Hemgång!

Nu är vi påväg hem från Norrtälje! :D Ska bli jätte skönt att få komma hem, saknar min familj och min vovve :( Haha fast jag har bara vart borta i 3 dagar, tönt! Fin snigel väl? :D


Filmtajm!

Idag är det regn, eller Näe men nästan regn, iallafall så därför ska vi ha filmmys, vi har hyrt 3 filmer och köpt en massa onyttigheter, haha måste verkligen gymma när jag kommer hem! :)


Minigolf!

Just nu spelar vi minigolf i Norrtälje! Går dåligt... Fast jag blir bättre och bättre för varje bana! :D


I Norrtälje!

Tjaba, sitter i stugan i Norrtälje, ska snart in till "stan" eller vad det är förnågot och kika omkring lite :)


Hej bloggen! :D

Tog en lite hastig i bloggpaus :D Just nu sitter jag på tågstationen i Uppsala, haha what? Nerå, ska till en stuga i Norrtälje med mina bruds och mysa! Puss!


RSS 2.0